Популярне

Кличко відкрив карти: поліція — обслуга КМДА та будівельної мафії

Призначення одіозного екс-очільника поліції Києва Андрія Крищенка заступником Кличка прокоментував лідер партії «Народовладдя» Юрій Левченко.

«24 вересня депутати Київради підтримали пропозицію Віталія Кличка та погодили призначення на посаду його заступника одіозного екс-очільника столичної поліції Андрія Крищенка, за відповідне рішення проголосував 91 негідник-депутат… ДЕВ’ЯНОСТО ОДИН! Нарешті кличківська влада «відкрила карти» й сама прямо підтвердила, що роками поліція Києва була лише її слухняним підрозділом, а не незалежним правоохоронним органом.

Це, щоб ви розуміли, вже 14-й заступник Кличка + ще бездипломний секретар Київради Бондаренко як заступник міського голови, виходить 15 заступників за наші з вами податки. Це все — приміщення, зарплати та помічники; мільйони гривень в рік.

Але тепер всім має стати очевидним те, про що наша команда говорить роками — чому коли в столиці незаконно, в тотальне порушення Генплану міста, зводили бетонні джунглі поліція нічого не робила…

Чому Крищенко має бути заступником не Кличка, а старшого по камері в Лук’янівському СІЗО?

Крищенко причетний до розкрадання майна територіальної громади столиці. У міста вкрали 8 об’єктів на березі Дніпра — переважно це причали і дамби. І стало це можливим завдяки листу підопічної Крищенка, яка дала «на збереження» ці об’єкти приватній особі прямо пов’язаній з Крищенком. А він, у свою чергу, оформив це майно на свою фірму. В результаті у міста забрали, наприклад, причал Оболонської набережної, причал Рибальського острова і весь Оболонський острів. Крищенко людина «досвідчена», особливо, коли щось треба вкрасти у киян…

Посилання на розслідування:

https://www.facebook.com/643342651/posts/10159850344907652/

В результаті афери з причалами, Крищенко викрав цілий острів районі в Оболонському районі столиці, куди Кличко вже будує черговий пішохідний міст, аби більш «економічно привабливо» було забудовувати природу. Детальніше тут:

https://www.facebook.com/196763967121688/posts/1817113058420096/

Крищенко весь час на посаді начальника поліції Києва вірно служив Кличку та будівельній мафії. Напади на активістів не розслідувались, а часто були організовані самими поліцейськими. Столичні слідчі закривали очі на тотальне розкрадання Кличком бюджетних коштів. Крищенко фігурує у кримінальній справі про стрілянину між поліцейськими у Княжичах, де загинули п’ятеро правоохоронців. Генеральна прокуратура з’ясувала — керівники поліції Києва, серед яких Андрій Крищенко, могли підробити або знищити офіційні документи, щоб уникнути відповідальності.

Жодних позитивних змін в роботі столичної поліції. Вся та ж тотальна корупція й «кришування» наркоторгівлі, проституції, незаконних забудов, гральних автоматів. Корупціонери в погонах залишалися на своїх місцях. Крищенко координував жорсткі дії поліції під час масових акцій протестів в Києві в результаті чого громадян систематично незаконно затримували завдаючи тілесних ушкоджень. Поіменне голосування в коментарях під цим дописом, а ось список фракцій, які підтримали призначення цього негідника: УДАР Віталія Кличка», «Європейська Солідарність», «Батьківщина», «Голос», «Єдність Олександра Омельченка», «ОПЗЖ», Позафракційні Костянтин Богатов та фальсифікатор своїх дипломів — секретар Київради та давній помічник Кличка Володимир Бондаренко. Кадри вирішують, тож робіть висновки! Уважно проаналізуйте, хто за це голосував!».