Популярне

Єврокомісар на нічному пероні

Соціальними мережами поширюється фотографія шведки на вокзалі в очікуванні нічного поїзда, щоб повернутися додому після роботи. Її вечеря – це бутерброд, куплений на платформі.

«Але вона не звичайна шведка, – пише у на своїй сторінці у ФБ ексдепутат Верховної Ради України Єгор Фірсов. – Вона була міністеркою зайнятості Швеції, а тепер – Єврокомісар з внутрішніх справ. Жінку звуть Йлва Йоханссон, яку багато хто вважає найуспішнішою міністеркою свого часу. За час свого перебування на посаді їй вдалося різко скоротити безробіття в країні. Для її охорони не потрібні бронемашини або кордон спецназу. Тому що вона виконує свою роботу на благо людей. І поїхати додому на поїзді для неї звична справа. Скромність завжди прикрашає, особливо людей із великими можливостями».

Дописувачі сторінки Є.Фірсова з гіркотою порівнюють спосіб життя європейських чиновників із розпустою українських можновладців з їх ненаситною жагою до грошей та розкоші, втратою будь-яких моральних орієнтирів.

Коментарі читачів: https://ru-ru.facebook.com/firsov.egor

Lesya El

Наша власть называет Швецию, Финляндию… странами гребаного социализма. Вот у Нас, они говорят, можно заработать. А то, что при этом 6 млн. пенсионеров живут на 2000 грн., они забывают. И ждут инвестиций… Не понимая, что в такие непонятные страны, где треть населения голодает, а столько богатых людей – инвестиции не идут, т.к. налицо коррупция и воровство.

Regina Tulchinska

Ей не нужна охрана, потому что в Швеции живут цивилизованные люди и хорошо работает полиция и другие правоохранительные органы.

Lesya Nechupor

Два світи. Слуги, що живуть за рахунок господарів країни і мають охоронців, мільйони готівки в 3-літрових слоїках, сотні гектарів землі, маєтки, де можуть поміститися цілі дитячі садки, гаражі з десятками автомашин. У них міністри і прем’єри, що їздять на метро і велосипедах, живуть в невеликих будинках чи квартирах, ходять в магазини і працюють чесно для своїх громадян.

Лідія ПавленкоТа це нашим можновладцям не підходить! Як це так, а кортежі що стануть безробітними і ціла армія прихвостнів?